Starity

Ciki! VV Fecó benzint lopott

2012. augusztus 15. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fizetés nélkül távozott a benzinkútról VV Fecó, de később mégis visszatért, hogy az ellenértéket kiegyenlítse. Állítása szerint egyszerűen elfelejtette, hogy még nem fizetett.

hirdetés
Ciki! VV Fecó benzint lopott
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Fecónak nem mennek jól a dolgai mostanában. Hírnevét nem tudta kamatoztatni, Győzikével sem sikerült a közös énekesi karrier, felesége abortuszon esett át, mert nem tudták vállalni a harmadik gyermeket a szűkös anyagiak miatt. Már csak hab a tortán, hogy az Adóhivatal is megbüntette, mivel az eladott dinnyéről nem adott számlát, de ez még nem minden, legutóbb a benzinkúton elfelejtett fizetni.

„Nagyon meleg volt, azt sem tudtam, hogy hol áll a fejem. Töltöttem a benzint a kocsiba, beültem a volán mögé, majd visszamentem a standomhoz, ahol egy hónapja dinnyét árulok. Körülbelül egy óra múlva kutattam a zsebemben, és csodálkoztam, hogy milyen pénz van benne. Akkor villant be a felismerés, hogy ez az az összeg, amit tankolásra szántam, és valószínűleg nem fizettem a benzinkútnál. Megrémültem, hisz nem akartam én fizetés nélkül távozni. Nem is emlékeztem pontosan, hogyan történhetett. Azonnal bepattantam a kocsimba, és visszamentem. Sűrű bocsánatkérés közepette kifizettem a benzint, de a szituáció nagyon kellemetlen volt” – mesélte a Blikknek Fecó.

A benzinkút dolgozói elmondták, hogy nem haragszanak Fecóra, sőt tisztelik, amiért becsületesen visszajött a pénzzel. Ők ugyanis már lemondtak az összegről, hiszen a tankolás mindössze 1 500 Ft volt, amiért nekik nem lett volna érdemes egy rendőrségi hercehurcát végigjátszani. Egyébként a biztonsági kamera felvételein nem ismerték fel a Való Világ játékosát, csak később, amikor visszajött fizetni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek