Starity

Egy hét múlva Unique Fesztivál

2012. augusztus 16. 23:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hét múlva nyitja meg kapuit Budapest legújabb fesztiválja, a Unique Fesztivál! Augusztus 23-25. között lenyűgöző helyszínen, a Budavári Palotában egymásnak adják a mikrofont a világsztárok. Fellép többek között Rick Astley, Bonnie Tyler, Kim Wilde, DJ Bobo és még sokan mások!

hirdetés
Egy hét múlva Unique Fesztivál

A Unique Fesztivál nem csak változatos zenei programjaival, hanem ínycsiklandó ételekkel és italokkal is várja vendégeit. A klasszikus fesztiválhangulatot a kitelepült népszerű éttermek, a minőségi étel- és italkínálat teremti meg. A szórakozni vágyók szomját whisky-ranch, pezsegő bár, pálinkaház és a fesztiválok kedvencei, a fröccs-pultok hivatottak csillapítani, amely mellé jólesik majd egy szelet pizza, vagy akár egy jóízű vacsora a kitelepült éttermek egyikében.

A három napos programsorozatban jól megférnek egymás mellett a különböző zenei stílusok, mind a külföldi, mind a magyar fellépők sorában. A fesztivál sokszínűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a nyitónapon a Neoton Família és a Piramis, pénteken a Neo és az Anima Sound System, szombaton pedig a kilencvenes évek legsikeresebb popcsapatai, a Happy Gang, az UFO, az Animal Cannibals, a Kozmix, a Hip Hop Boyz, valamint az Ámokfutók adnak koncertet.

A csütörtöki külföldi kínálat a retro jegyében Bonnie Tyler, Kim Wilde és Rick Astley show-ja, pénteken viszont az elektronikus zenéé a főszerep: Paul van Dyk lemezbemutatója, Fedde le Grand, valamint Julia Carpenter fellépése az Arénában, míg a Unique Teraszon a német sztárcsapat, a Scooter fokozza a hangulatot. A zárónapon DJ Bobo, Laidback Luke és a Pendulum DJ szettje várja az érdeklődőket

Már csak egy hét és a Unique Fesztivál megnyitja kapuit, ahol a város legimpozánsabb helyszínén minden adott a tökéletes fesztiválélményhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek