Starity

Megsérült Robert Downey Jr.

2012. augusztus 17. 09:09   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész új filmje, a Vasember harmadik részének felvételein szenvedett bokasérülést.

hirdetés
Megsérült Robert Downey Jr.

A Golden Globe-díjas színészre bátran lehet mondani, hogy nagyon jól tartja magát, hiszen még 47 évesen is kirobbanó formában van, filmjei kasszasikerek, ismét apa lett, és valljuk be, még mindig nagyon sármos.

Azonban ne felejtsük el, hogy ő is ember, és nem szuperhős, így őt is érheti váratlan helyzet – ami most is megtörtént vele.

Robert jelenleg a Vasember 3-at forgatja az észak-karolinai Wilmingtonban, ám szerda reggel egy akciójelenet felvételekor bokasérülést szenvedett a sztár, amiért leállították a forgatást is. A Marvel Studios hivatalos közleménye szerint addig nem is kezdik újra el a jelenetek felvételét, amíg Robert jobban nem lesz, így bizonytalan időre szünetel a munka.

A Vasember harmadik része egyébként 2013. május 3-án kerül a mozikba, Shane Black rendezi, és olyan nevek tűnnek fel benne ismét, mint Gwyneth Paltrow vagy Don Cheadle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek