Starity

Klippremier: The Script — Hall of Fame feat. Will.I.Am

2012. augusztus 20. 15:03   |   Szerző: Barbus87

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kisfilmet a Hall of Fame című dalhoz forgatták, mely az amerikai rapper közreműködésével készült és a The Script „#3” című albumán kap helyet.

hirdetés
Klippremier: The Script — Hall of Fame feat. Will.I.Am

A Danny O'Donoghue, Mark Sheehan és Glen Power alkotta ír zenekar június 2-án jelentette be a hírt, miszerint harmadik nagylemezük szeptember 10-én kerül a boltokba. Nem sokkal a bejelentés után debütált az album első dala, a Hall of Fame, melyet Danny mentortársával, Will.I.Am-mel vettek fel. A számhoz videoklip is készült, melyet Los Angelesben forgattak.

A video tegnap került fel a The Script hivtalos weblapjára, és két feltörekvő fiatal – egy boxoló és egy balerina – küzdelmeit mutatja be. Sokak szerint a dal remek választás lett volna az idei Londoni Olimpiára ösztönző dalszövege miatt.

A kisfilmet Ethan Lader rendezte, aki olyan sztárok klipjein dolgozott már, mint B.O.B., Jason Derülo vagy Bruno Mars. A dal egyébként egy héttel a nagylemez megjelenése előtt, szeptember 2-án jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek