Starity

Hivatalosan is visszatért a HIM

2012. augusztus 21. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt hónapokban már hiányolták a finn bandát, akik először a menedzserük, Seppo Vesterinen, majd egy rajongó által tudatták, hogy készülődnek a visszatérésre. Most azonban végre ők maguk, pontosabban Ville Valo, a frontember üzent az őket szeretőknek.

hirdetés
Hivatalosan is visszatért a HIM

A napokban szó szerint hírtöbbletet jelenthetnek a HIM rajongói: ahhoz képest, hogy a zenekar utoljára és hivatalosan 2011 szeptemberében erősítette meg a következő lemezük érkezését, most egyszerre több újdonságot is eljutattak a rajongóikhoz, három vadiúj promóciós képpel együtt.

Ville Valo, a banda karizmatikus énekese a hivatalos Facebook-oldalukon is írt a soron következő lemezről. Vagyis lemezekről, ugyanis a tíz éve kiadott Love Metal albumnak egy válogatáskorong lesz a folytatása, ami idén októberben kerül a lemezboltok polcaira, XX – Two Decades Of Love Metal címmel.

A HIM év végén sem fog unatkozni, ugyanis a Helldone Festival és a Tavastia club keretein belül is koncerteket adnak. Ugyanakkor minden rajongó a nyolcadik nagylemezre kíváncsi, teljesen érthető módon.

A Tears On Tape nevű új album – mint arról már beszámoltunk – csak 2013 elején fog napvilágot látni, de de még csak októberig sem kell várni új zenei anyagra, hisz a lemez bemutatkozó dalát, a Strange Worldöt videoklippel együtt szeptember 21-én adják ki világszerte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek