Starity

Bebarnult Lady Gaga

2012. augusztus 21. 12:12   |   Szerző: egon96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, hogy lassacskán minden sztár levetkőzi kezdeti énjét, és ez legjobban a hajkorona megváltoztatásában jelenik meg. Most GaGa is megunta szőke haját és barnára váltott.

hirdetés
Bebarnult Lady Gaga

Nagyon úgy tűnik, hogy 2012 a hajszínváltozások éve. Demi Lovato kezdeti barna haja volt már vörös, legújabban pedig szőke színű, Rihanna frizurája is tündökölt már szinte a szivárvány összes színében, Miley Cyrus szőkére váltott és a One Direction-beli Zayn Malik is újított hajszínén. Most Lady Gaga is követte ezen hírességek példáját, ugyanis barnára festette hajkoronáját.

A Born This way énekesnője imádja a Louis Vuitton márkát, és ezt mi sem mutatja jobban, hogy megvált, a már védjegyévé vált platinaszőke hajától, és Louis Vuitton-féle barnára festette a haját. Bár egy kis szőke tincset azért meghagyott, így emlékezve a régi Gagára.

Az utóbbi időben határozottan kevésbé érzem magam szőkének, és sokkal inkább barnának. Louis Vuitton-barna lettem!csiripelte GaGa Twitteren.


Amszterdami hotelja előtt kapták lencsevégre először új frizuráját.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek