Starity

Miley Cyrus sosem plasztikáztatna

2012. augusztus 22. 09:09   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mostanában Miley Cyrustól hangos a sajtó. Először váratlan eljegyzése volt a téma, majd hajvágásával sokkolta a nagyérdeműt, nem sokkal később megvádolták azzal, hogy feltöltette ajkait.

hirdetés
Miley Cyrus sosem plasztikáztatna

Miley Cyrus tesz érte, hogy mindenhol róla legyen szó. Mióta barátjával váratlanul eljegyezték egymást, nem telik el nap, hogy ne jelennének meg róla újabb hírek. A jelenlegi legnagyobb szenzációnak örvendő tette, hogy megvált hosszú tincsetől, és jótékonysági célokból rövid, fiús frizurát vágatott magának, melyet platina szőkére festetett.

Azonban a rossznyelvek mindig találnak valamilyen fogást. Az egyik képen Miley-nak feltűnően dús ajkai vannak, így rögtön megvádolták, hogy biztosan feltöltette őket. Az énekesnő most válaszolt az utálkozóknak, és elmondta, sosem fordulna plasztikai sebészhez.


ennek a képnek a hatására merültek fel a híresztelések

„Határozattan nem töltettem fel a számat. Szomorú, hogy az emberek annyi sz*rságot csinálnak az arcukkal, és nem hisznek a természetes szépségükben”tweetelte Miley megcáfolva ezzel a felvetéseket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek