Starity

Klippremier: Tulisa feat. Tyga - Live It Up

2012. augusztus 22. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tulisa és Tyga közös dalának kisfilmje végre megérkezett, mely Live It Up című közös dalukhoz készült.

hirdetés
Klippremier: Tulisa feat. Tyga - Live It Up

Habár a nyár lassan véget ér, s az iskola ismét elkezdődik, továbbra sem kell aggódnunk, hiszen sorra érkeznek kedvenceink dalai és klippjei, melyek többsége még a szünidőt jeleníti meg. Most sincs ez másképp, hiszen korábban már írtunk róla hogy Tulisa és Tyga közös dala megjelent, mely a Live It Up címet kapta, most azonban a hozzá készült klipet is megtekinthetjük.

De hogy kik is ők? A válasz erre egyszerű, hiszen egyikükről sem most hallunk először. Tulisa egykor az N-Dubz nevezetű banda tagja volt és nevéhez köthető a Young címmel ismerté vált dal, mely már több tízezres megtekintést ért el. De Tyga sem most kezdte, ismertebb dalai közé tartozik a Rack city vagy az In This Hang, de együtt dolgozott olyan előadókkal, mint Lil Wayne, Chris Brown vagy a Far East Movement.

A klip igencsak nyáriasra sikeredett. Láthatjuk a tengerpartot és az ott szórakozó fiatalokat, minden adott egy bulis nyári kisfilmhez amelyet egyébként Hawaiin forgattak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek