Starity

Pretty Dirty Secrets: indul a websorozat

2012. augusztus 22. 17:05   |   Szerző: Alizgirl98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Biztos sokaknak ismerős a Pretty Little Liars cím. Az ABC Family egyik leghíresebb sorozatához indít hamarosan egy spin-off websorozatot a nyári finálé után, mely a Pretty Dirty Secrets címet viseli.

hirdetés
Pretty Dirty Secrets: indul a websorozat

Az híres amereikai Pretty Little Liars nevezetű sorozatnak közeleg várva várt nyári fináléja, mely augusztus 28-án kerül bemutatásra. Az ezután következő 13. részt, a halloweeni különkiadást azonban csak októberben fogja leadni az ABC, de a rajongók nagy örömére a finálét követően egy spin-off websorozatot indít a csatorna, Pretty Dirty Secrets címmel.

A hetente új résszel jelentkező sorozat nyolc epizódból fog állni, főszerepben pedig Brant Daugherty (Noel), Yani Gellman (Garret), Vanessa Ray (CeCe), Brendan Robinson (Lucas) és Drew Van Acker (Jason) lesz látható. A történet továbbra is Rosewoodban játszódik majd, a főszereplők pedig a tavalyi halloweeni epizódból ismert jelmezboltban lesznek majd, ahol a város már készül a nagy ünnepségre.

Egy új karakter, Shana is bemutatásra kerül majd, akit Aerial Miranda fog alakítani. Ő lesz a jelmezbolt ügyintézője, és lesz még szerepe a 2013-ban visszatérő sorozatban is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek