Starity

Elment a hangja Cherylnek

2010. július 24. 15:03   |   Szerző: Lyssi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cheryl Cole, aki maláriafertőzést kapott, 5 napon át nem volt hangja, és most is csak nehezen tud beszélni, de az orvosok megnyugtatták a rajongókat - Cherylnek nemsokára visszatér a hangja.

hirdetés
Elment a hangja Cherylnek

"Szegény Cheryl" - Mondják a rajongók világszerte. Cheryl rettenetes napokat élt át, amíg a kórházban maláriával kezelték. De az orvosok jó hírrel állnak elő: Cheryl nem sokára meg fog gyógyulni.

Már otthon lábadozik, de félelmei vannak a hangja miatt. Ugyanis a kórházban, a kezelések alatt elment a hangja 5 napig! Az orvosok megnyugtatták Cherylt, hogy majd a betegség után ugyanúgy tud majd énekelni, de őt nem lehet megnyugtatni. Hiszen ez érthető, mivel aki az énekléssel foglalkozik, és egyszer csak elmegy a hangja, a karrierje végét is jelentheti. Addig is forró citromlevet iszik mézzel és fahéjjal, ez állítólag kitűnő módszer a hangszálak ápolására. Reméljük Cheryl, hamarosan meggyógyulsz!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek