Starity

Alicia Keys új albummal tér vissza

2012. augusztus 24. 13:01   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű R&B énekesnő utoljára 2009-ben készített albumot, Elements of Freedom címmel. Az album nagyszerűen teljesített, a rajongók nem csalódtak Aliciában, aki hozta a tőle megszokott színvonalat.

hirdetés
Alicia Keys új albummal tér vissza

Idén nyáron nagyszerű hírrel örvendeztette meg rajongóit az énekesnő, ugyanis bejelentette, hogy idén új albumra számíthatnak fanatikusai.

Pár hete még csak annyit tudhattunk, hogy Alicia élete révbe ért, és készen áll új dolgokat kipróbálni a zenében, és hogy új élményei is erősen érződni fognak a munkáján. Keys az elmúlt három évben rengeteget változott, hiszen nemcsak feleség, hanem anya is lett, amely mondhatni teljesen megváltoztatta az életét.

Az első dal, a New Day már meg is jelent az albumról, amely vegyes fogadtatásban részesült. Sokaknak tetszik az újszerű hangzás, mások szerint azonban ez nem az énekesnő stílusa. Természetesen, mint minden előadónál, szükséges imidzsváltás egy új korong előtt. Alicia is így volt ezzel: nemrég levágatta gyönyörű hajkoronáját, ezzel is bizonyítva, hogy új szakaszba ért az élete.

Következő lépésként a rajongók megtudhatták az új album címét, mely Girl on Fire lesz, az albumborító pedig az énekesnőhöz hűen, egyszerűre és nőiesre sikerült. A lemezre egyébként már nem kell sokat várni, hiszen november 27-én a boltok polcaira kerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek