Starity

Rács mögé került Kim Kardashian

2012. augusztus 23. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokkolták az embereket azok a képek, amik pár napja láttak napvilágot és a reality-sztárt ábrázolják egy börtönben, narancssárga kezeslábasban.

hirdetés
Rács mögé került Kim Kardashian
Fotó: Zap2it

Valószínűleg senki sem gondolta volna – de lehet, hogy volt aki azt kívánta -, hogy a mindenkit idegesítő Kim Kardashian egyszer a börtönben fogja végezni. Azonban erről tanúskodnak az internetet néhány napja elárasztó fotók, de pánikra semmi ok, mivel a valóságshow-sztár csak egy szerep kedvéért bújt a narancssárga kezeslábasba és került a rács mögé.

Nem először láthatjuk Kimet színésznőként tevékenykedni, hiszen legutóbb a Haláli testcsere című sorozat negyedik évadának három epizódjában is feltűnt és úgy tűnik, hogy a készítők meg voltak elégedve tejesítményével, mert újabb epizódszerepet kapott. A celeb karaktere Nikki LePree, aki randiguruként tevékenykedik, a szezon első részében volt először látható, amikor az April Bowlby által megformált Stacy szerelmi tanácsért fordult hozzá. A június 10-i Home című epizódban egy véletlennek és Nikki ötletének hála egy pékség megnyitását tervezik Stacy-vel, azonban a következő részben kiderül, hogy nem alakul minden zökkenőmentesen, hiszen Jackson Hurst karaktere, Grayson megtud néhány titkot Nikki múltjából, aki ezért lelép Stacy megtakarított pénzével.

A Haláli testcsere legújabb epizódja augusztus 26-án este 9 órakor kerül a Lifetime adásába, Kim és a főszereplők mellett pedig feltűnik még Nancy Grace, Star Jones, Cameron Mathison és Ashley Jones is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek