Starity

Nicole Kidman sosem megy ki a divatból

2012. augusztus 24. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híresség újra villant – ezúttal azonban nem a vásznon, hanem a V magazin jövő havi számában.

hirdetés
Nicole Kidman sosem megy ki a divatból

Az ausztrál színésznő csodás alakja és gyönyörű megjelenése mellett jó néhány szexjelenettel is „büszkélkedhet”. Nicole már az első hollywoodi gyártású filmjében ágyba bújt Billy Zane-nel, melyet később újabb erotikus képkockák követtek, elég csak pár munkáját megemlíteni, hiszen villantott a Billy Bathgate-ben, a Tágra zárt szemekben, az On-lányban is, de szexelt már Clive Owennel (Hemingway & Gellhorn) és Hugh Jackmannal (Ausztrália) is.

Az idén negyvenötödik születésnapját ünneplő Kidman továbbra sem fogja vissza magát: forró képkockákkal találkozhatunk a The Paperboy című filmben is, melyet most egy alulöltözött címlapfotó és fotósorozat követ.

A hírességet ezúttal Mario Testino divatfotósnak sikerült megörökíteni hiányos öltözetben a V magazin felkérésének köszönhetően. A borítón viselt szoknya láttatni engedi a művésznő fenekét, a lapban viszont már mellbimbóit sem takargatja.

Ám a felsorolás még így sem tekinthető lezártnak. Nicole-nak ugyanis Lars von Trier legújabb alkotásában, a The Nymphomaniacban is lesz lehetősége bemutatni némi lepedőakrobatikát. Bár a film már azelőtt botrányt keltett, hogy nekiláttak volna: Shia LaBeouf szerint ugyanis a dán rendező már a szövegkönyv elején megjegyezte, hogy a szexjeleneteket élesben kell majd eljátszaniuk. „Nem hiszem, hogy komolyan gondolta, amit mondott. Ha így lenne, nem barátkoznék vele” – cáfolta a szeptemberi szám hasábjain a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek