Starity

Megérkezett Zac Efron új filmje

2012. augusztus 02. 08:08   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Senki sem emlékszik már arra a kiskölyökre, aki Zac évekkel ezelőtt volt - legalábbis új filmjének előzetese alatt biztosan nem, ugyanis Efron igazán nagyra tör a The Paperboy-jal.

hirdetés
Megérkezett Zac Efron új filmje

Zac Efron, amióta befejezte High School Musical-béli karakterének megformálását tehetségével igyekezik megmutatni, hogy nem csak egy cuki arc, hanem igazi férfi – próbálkozása pedig végre beteljesedni látszik.

Új drámájával, a The Lucky One-al bebizonyította, hogy képes egy kemény, ám de érzelmes tengerészgyalogos szerepére, ezzel elérte, hogy a kritikusok szemében is férfivá váljon, most pedig megérkezett a következő próbálkozása a még nagyobb elismerés érdekében.

Legújabb szerepében, a The Paperboy című erotikus thrillerben teljesen kikel önmagából és vadabbnál vadabb jelenetekben láthatjuk majd a fiatal színészt. Olyan nagy nevek mellett játszik a filmben mint Nicole Kidman, akivel egy igen forró ágyjelenetet is sikerült forgatni az új filmben, valamint John Cusack. Az előzetes már megérkezett, a mozifilmre pedig már csak pár hónapot kell várnunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek