Starity

Eva Longoria az Anger Managementben?

2012. augusztus 25. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Charlie Sheen szerepet ajánlott a született feleségnek az Anger Management című sorozatban.

hirdetés
Eva Longoria az Anger Managementben?

Már hónapokkal ezelőtt véget ért a Született Feleségek című sorozat az amerikai nézők számára, melynek hála egy világ ismerte és szerette meg többek között Eva Longoriát is. A 37 éves színésznő azonban nem tétlenkedik ez után sem, hiszen idén három filmben is láthatjuk és a jövő évre is akad munkája.

Most azonban a Két pasi – meg egy kicsi volt sztárja, Charlie Sheen is szerepet ajánlott Evának legújabb sorozatában, az Anger Managementben, miután a texasi szépség Twitteren dicsérte az aznapi epizódot.

„Héj Charlie Sheen nagyszerű volt a show ma este. Imádom az Anger Managementet.” – csiripelte Longoria, majd rövid időn belül a 46 éves színész szegezte neki a kérdést: „Fantasztikus vagy! Lennél a következő évad egyik vendégszereplője?”

Charlie ajánlatára még nem érkezett válasz a mikroblogon, de nem tudhatjuk, hogy szemtől szemben nem-e értekeztek a szereppel kapcsolatban, így a rajongók izgatottan várják a fejleményeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek