Starity

VV Évát kiskora óta verte az apja

2012. augusztus 27. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fény derült VV Éva sötét családi hátterének titkára. A volt villalakót négy éves kora óta veri az apja, aki még most is pénzért könyörög nála.

hirdetés
VV Évát kiskora óta verte az apja
Fotó: RtL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Éva saját maga posztolta ki Facebookra a megdöbbentő mondatokat, miszerint édesanyját és őt négy éves kora óta rugdosta édesapja, aki folyton csalta feleségét és játékgépezni járt. Az utóbbi időkben szinte mindent eladott otthonról, csakhogy egy kis pénzhez jusson. A bejegyzést Éva nem sokkal később törölte, azonban a Blikk utánajárt a sztorinak és botrányhősnő további részleteket is elárult.

„Minden, amit írtam, pontosan úgy volt. Én így nőttem fel, nagyon rossz volt, közben pedig k**vázott, állandóan megcsalta anyámat. Az éjszaka megint felhívott, pénzt kért, veszekedtünk egy nagyot, azért írtam ki magamból a sérelmeket, de nem bánom. Biztos, hogy ezért vagyok pánikbeteg, erre vezethető vissza minden” – mesélte a bizonyos szórakozóhelyeken már egyáltalán nem kedvelt médiaszemélyiség.

Ha valakit bántalmaznak, az élete folyamán nehezen válik egészséges lelkű felnőtté, az ilyen emberek állandó félelemben élnek, és gyakran nyúlnak alkoholhoz vagy tudatmódosító szerekhez – vallják a pszichológusok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek