Starity

VV Évát kitiltották Gianni klubjából

2012. augusztus 13. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányhősnő szórakozni szertett volna, de be sem engedték a szórakozóhelyre, amelyet Gianni üzemeltet.

hirdetés
VV Évát kitiltották Gianni klubjából
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Vasárnap hajnalban nem sokkal éjfél után a Való Világ 4 Baukó Évája ismét kellemetlen helyzetbe került. Az alkoholizmusáról elhíresült, és emiatt az RTL Klub képernyőjéről is letiltott celeb azt állítja, egy kortyot sem ivott aznap éjjel, mégsem engedték be a szórakozóhelyre.

„Életemben nem aláztak még meg ennyire! – magyarázta VV Éva a Borsnak. – Hatalmas sor volt a hely előtt, én előre mentem, hogy megkérdezzem, mire számíthatunk. Tisztességesen beszéltem velük, egy korty alkoholt nem ittam, sőt közöltem, természetesen kivárom a sort. Három perccel később odajött a biztonsági ember és annyit közölt, hogy én nem mehetek be erre a helyre, nem csak most, ezentúl sohasem. És azt mondta, hogy ez Gianni döntése. Nem értem. Most tényleg mindenütt ez lesz ebben a városban?” –panaszkodott a töröttkezű celeb, akiről a hétköznapokon egy szűz rajongó gondoskodik.

Gianni nem volt a helyszínen, ezért csak látatlanban kommentálta utólag a történteket. Állítása szerint nem az ő döntése volt Éva kitiltása, de minden bizonnyal alapos oka volt rá az aktuális döntéshozónak, hogy így tett. A konkrét okokat viszont nem tudta megmondani, mivel még nem konzultált az embereivel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek