Starity

VV Éva kiakadt, Balázs a bíróság előtt felelhet

2012. május 05. 12:12   |   Szerző: love_love

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Széf című műsor egyik különkiadásában, amelyben a VV5 egykori játékosai, Gigi, Béci és Olivér is részt vettek, szóba került VV Éva is, akit Balázs erős szavakkal illetett.

hirdetés
VV Éva kiakadt, Balázs a bíróság előtt felelhet
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Mindenki ismeri Sebestyén Balázs csipkelődő humorát, ám sokak szerint a műsorvezető néha túl messzire megy egy-egy poén kedvéért. Így történt a legutóbbi Széf adásában is, ahol VV Évát cikizte.

Az egyik kvízkérdés az volt, hogy miből áll egy megadott koktél, amire Balázs így próbált viccelődni: „Ha Évának szólna ez a kérdés, neki nagy gondot nem okozna” – nevetett a műsorvezető.

Ám ez még nem minden, később Balázs még tovább élcelődött azon, hogy az alkoholos kérdéseket biztos tudják a villalakók, hiszen a luxusbörtönben is ittak rendesen. Gigi tagadta a vádakat, erre Béci ejtett el egy újabb évás poént: Éva csak ezt a koktélt itta”. Balázs ezt sem hagyta szó nélkül, erre is volt mit mondania. „Ivott ő mást is, egy idő után már mindegy volt neki...”

A rajongókban akkora lett a felháborodás, hogy egyenesen azt állították Balázsról, hogy Éva becsületébe gázolt, hiszen ő nem alkoholista. Ezzel szemben az RTL Klub épp emiatt tiltotta ki műsoraiból az élő adásban botrányt okozó lányt. De nemcsak a tévében járatta le magát, egy szórakozóhelyen is részegen verekedett.

Ha Éva bíróságra viszi az ügyet, nagy eséllyel pert nyerhet a műsorvezető ellen, de hogy erre sor fog-e kerülni vagy sem, azt még nem tudni, mindenesetre botrány van közelgőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek