Starity

Októberben tér vissza a Blue

2012. augusztus 28. 10:10   |   Szerző: hana001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az együttes már régóta ígéri rajongóinak a visszatérést, de egészen idáig nem lehetett tudni pontosan, mikor is kerül erre sor.

hirdetés
Októberben tér vissza a Blue

A Blue tagjai 2009-ben jelentették be visszatérést, de az új dalukra két évet várni kellett: 2011-ben jelentették meg az I cant, mellyel később országukat képviselték a Düsseldorfban megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon. Bár a nemzetközi versenyen nem olyan eredményt értek el, amire számítottak, nem keseredtek el. Belefogtak a visszatérő lemezük elkészítésébe és a már jól ismert slágerekkel újra koncertezni kezdtek, világszerte. De mivel nem adtak ki újabb slágert, sokan kételkedni kezdtek a visszatérésükben. A készülő album munkálatairól azonban Antony Costa, Duncan James, Lee Ryan és Simon Webbe Twitter-profilján folyamatosan olvasni lehetett, ráadásul több interjúban is beszéltek legújabb lemezükről.

2012. június 22-én egy kínai fellépés alkalmával meglepték a rajongókat. Egy vadonatúj Blue-dalt adtak elő – a Hurt Loverst – ezzel pedig már mindenki számára biztossá vált, a brit fiúcsapat valóban visszatér. Hogy pontosan mikor, ezt mindezidáig nem lehetett tudni, most viszont egy angol újságnak adott interjúban minden kiderült; az egyik legsikeresebb brit fiúbanda októberben új dalt ad ki, 2013-ban pedig megjelentetik visszatérő albumukat is.

„A Red One azt mondta nekünk, ez a legjobb boyband lemez, amit a Backstreet Boys Millenium-albuma óta hallottak’’ – mesélték az együttes tagja, akik maguk is úgy érzik, ez az eddigi legprofibb munkájuk.

„Az első körben olyanok voltunk, mint a bábok. Most, hogy visszatértünk, ugyanazokat a dolgokat már másként látjuk. Mindannyian szereztünk tapasztalatokat, és már tudjuk, mit akarunk az élettől. Most már mi irányítjuk a sorsunkat”nyilatkozott korábban Duncan James egy ír magazinnak az együttes visszatéréséről, aki most az is elárulta, szeptember elején kezdik el forgatni legújabb videóklipjüket a dalhoz.

A legutolsó nagylemezüket, a Guiltyt kilenc évvel ezelőtt adták ki, így nem csoda, hogy a rajongók már tűkön ülve várják a legújabb korong megjelenését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek