Starity

Lady Gaga első illata nagy népszerűségnek örvend

2012. augusztus 29. 10:10   |   Szerző: Ratata

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fame augusztus 22-én jelent meg az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Az énekesnő több tweetet is írt róla, és elárulta, hogy Ameriában jelenleg az első helyen áll.

hirdetés
Lady Gaga első illata nagy népszerűségnek örvend

A hír senkit nem érhetett váratlanul, hiszen az énekesnő kis szörnyecskéi, és a parfüm nem mindennapi promóciója garantálta, hogy Gaga első illata sikeres legyen. Az illatot a múlt héten kezdték árusítani Amerikában, illetve az Egyesült Királyságban, előbbiben rögtön a legnépszerűbb illat lett. Erről maga az énekesnő számolt be Twitter-profilján.

“A FAME első helyen az Egyesült Államokban! Valóra válnak a divatálmaim. Köszönöm szépen!” – írta Gaga.

Bár több sztár is kiadott már illatot, mint például J.Lo , Britney Spears, Katy Perry, vagy Rihanna, Gaga egy tőlük különböző és egyedi parfümöt akart készíteni, és sikerült is neki, így fekete folyadékkal megtöltött Fame-el ő állhat a csúcson.

Az énekesnő már több reklámvideót is megosztott, amiket az amerikai és brit csatornák gőzerővel játszanak. Világszerte csak szeptember elején fogják árusítani a parfümöt, így Magyarországon is még várnunk kell egy kicsit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek