Starity

Jesy Nelson álnevet használ

2012. augusztus 27. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Little Mix tagját folyton megrohamozzák a rajongók, ezért kitalált egy olyan becenevet, amit biztosan senki sem ismer.

hirdetés
Jesy Nelson álnevet használ

A Little Mix karrierje szépen ível felfelé mióta megnyerték a brit X Factor nyolcadik szériáját. Júliusban debütált a legelső saját dalukhoz, a Wingshez készült videoklip és rajongóik is akadnak szép számmal, akik bármikor és bárhol megállítják őket egy-egy aláírásért és közös képért.

A tehetségkutatóban alakult banda egyik tagja, Jesy Nelson nem egyszer tapasztalta már, hogy – bármennyire is szeretik rajongóikat – nem a legkellemesebb dolog, amikor civilként jelennek meg valahol és azonnal felismerik, megrohamozzák őket. Legutóbb például édesanyjával vásároltak egy bevásárlóközpontban, amikor is felismerték és teljesen körülvették a 21 éves énekesnőt, ezért megkérte az anyukáját, hogy egy teljesen más néven szólítsa meg az ilyen esetek elkerülése érdekében.

„Már megkértem anyukámat, hogy szólítson az igazi nevem helyett teljesen máshogy, amikor vásárolunk. Ha egy ember felismer és közös fotót kér, könnyen kiszaladhatnak a dolgok a kezeid közül. Egyszer egy bevásárlóközpontban voltam és egyre több ember kezdett észrevenni. A következő pillanatban már teljesen körülvettek a rajongók és autogramot kéregettek. Be kellett zárni az üzletet és egy hátsó ajtón kimenekíteni.” – mesélte Jesy a The Sunnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek