Starity

Bréking! Megjelent Cristofel új klipje

2012. augusztus 28. 08:08   |   Szerző: Hannahmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kubai macsó – ahogy azt ígérte – újabb videoklippel jelentkezett, ami a Vallomás címet kapta. A dalban VV Leonidasz is feltűnik, valamint egy Bánk nevű fiatalember, de hárman együtt sem tudtak értékelhetőt alkotni.

hirdetés
Bréking! Megjelent Cristofel új klipje

Az egykori villalakó, VV Cristofel újabb klippel sokkolja az internetezőket. Bár a tavasszal megjelent Kubai ritmus című videoklipje nemaratott túl nagy sikert, nemsokkal később megígérte, hogy nem adja fel zenei karrierjét, és újabb számmal fog jönni – amit végül be is tartott.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Vallomás című dal még rosszabb lett, mint az előző. A klip különlegessége, hogy közreműködött benne VV Leonidasz és Bánk is, akik mindhárman komoly tekintettel, keményen artikulálva próbálják elregélni az életük keserűségét, egy fekete-fehér klipben.

A videón nem igazán fellelhető Cristofel szteroidos kezelésének hatása, ám friss tetoválását már megvillantja – de sajnos ettől sem lett vagányabb.

A videó alatt már most hatalmas a dislike-ok száma, pedig alig néhány órája elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek