Starity

VV Cristofel énekesnek állt

2012. május 25. 06:06   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 5 szériájából ismertté vált kubai macsónak ma jelent meg első videoklipje, amely még VV Zsófi Rágógumiját is alulmúlja.

hirdetés
VV Cristofel énekesnek állt

Az RTL Klub valóságshowja után a TV2-höz átpártoló kubai macsó a zenébe fojtja bánatát. Az 5 milliós bírságot, amit árulásáért szabott ki rá anyacsatornája, lehet, hogy haknikkal és országos koncertekkel akarja összeszedni.

„Egy hónapja készülök ezzel a meglepetéssel, remélem, nagyot szól majd. A zeném nem lopott, hanem teljesen a miénk, VV Leonidasz szerezte egy haverjával. Laza, nyárias diszkózenei alapokra dalolok a csajozásról. Szerintem szép hangom van, jól énekelek, biztos sokan lesznek, akik ezen jól meg is lepődnek majd” – mondta el egy interjú során a kubai macsó, aki a Veronikával történt botrány miatt lehet, hogy 7 évre is rácsok mögé kerülhet.

A Kubai ritmus című dal ma debütált a világhálón, amelyből stílusosan a „Na, mi van öcsém?”-kérdés sem hiányozhat. A kisfilm alapján úgy tűnik, hogy Cristofel végre továbblépett az életében, hiszen dögös bombázókkal körbevéve élvezi a napsütést. Vajon valóban így van, vagy ez is csak egy újabb próbálkozás, hogy féltékennyé tegye szíve hölgyét?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek