Starity

Babát vár Jennifer Aniston?

2012. augusztus 28. 23:11   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 43 éves színésznő eljegyzése után áldott állapotba került - állítja Jennifer édesanyja, aki nagyon belelkesült, hogy végre nagymama lehet.

hirdetés
Babát vár Jennifer Aniston?

Úgy tűnik, hamarosan ismét egy sztárbaba születésétől lesz hangos a sajtó, hiszen az a hír járja, hogy a Jóbarátok és még számos film sztárja, Jennifer Aniston 43 évesen első gyermekét várja.

Jenről és párjáról, Justin Therouxról augusztus közepén derült ki, hogy eljegyezték egymást, és állítólag nemsokára meg is szeretnének esküdni Mexikóban.

Sokak szerint a baba miatt siettetik az esküvőt, ám ezek csak pletyák voltak – eddig, mivel Jennifer édesanyja, Nancy már nem bírta magában tartani a jóhírt, és elárulta a világnak hogy nagymama lesz.

„Néhány nappal azután, hogy Jennifer és Justin megerősítették az eljegyzést, Nancy sikogatva mesélte a családnak és a barátoknak, hogy nem tud tovább várni, mert nagymama lesz! Azt mondja, hogy egy gyerek a legjobb ajándék, amit egy felnőtt nő adhat az anyjának" – mondta egy bennfentes a National Enquiernek.

A hírt még egyik érintett sem erősítette meg, így elképzelhető, hogy ez is csak kacsa, hiszen nem ez lenne az első eset, az utóbbi időben a külföldi pletykalapok gyakran cikkeznek Aniston terhességéről, év elején például kismama pocakot véltek felfedezni nála, de kiderült, hogy csak felszedett pár kilót az ünnepi kajálások során. Akkor azzal viccelődött a színésznő, hogy ha egyszer valóban terhes lesz, már senki nem fog neki hinni. Egyelőre mi is szkeptikusak vagyunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek