Starity

Charlie Sheen újra a csúcson

2012. augusztus 30. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

90 epizódot rendeltek a színész új sorozatából, az Anger Managementből, ugyanis az FX legnézettebb szitkomjává vált.

hirdetés
Charlie Sheen újra a csúcson

A Két pasi meg egy kicsi egykori főszereplőjének új szituációs komédiája óriási sikereknek örvend a tengerentúlon. Az FX annyira örül Sheen műsorának, hogy azonnal kilencven epizódot rendeltek be az Anger Management című szériából

A sorozat június 12-én debütált a csatornán, és azonnal áttörő siker lett, az FX történetében a legnézettebb vígjátéksorozattá vált néhány hét alatt!

A csatorna elnöke, Chuck Saftler állítja, Charlie Sheen és az egész stáb kitűnő munkát végzett az első tíz epizód során. Kétségem sincs afelől, hogy az elkövetkezendő két évben a producerek és a színészek is tartani tudják ezt a színvonalat.”

A második évad előkészületei szeptember 24-én kezdődnek majd, és a sztár nem is lehetne boldogabb: Twitter-üzenetében kifejezte, mennyire izgatott a folytatás kapcsán: „Bumm! Az Angerből még 90 epizód készül! Köszönjük a rajongóknak, az alkotónak, az íróknak, a producereknek és az egész csapatnak!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek