Starity

Lindsay Lohan a Gossip Girlben?

2012. szeptember 03. 23:11   |   Szerző: cady17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan és Ed Westwick a múlt csütörtökön egy londoni szórakozóhelyen találkoztak. Vajon munka lehet a háttérben, vagy a fiatalok csak együtt buliztak?

hirdetés
Lindsay Lohan a Gossip Girlben?

Csütörtökön különös párról készült fénykép – Ed Westwickről és Lindsay Lohanről. A Gossip Girl Chuck Bassét és a nemrég ismét lopási ügybe keveredett botrányhősnőt Londonban kapták lencsevégre egy szórakozóhelyen.

Felmerül a kérdés, hogy Lilo szerepelni fog a Pletykafészekben, és annak apropóján találkozott Eddel, vagy csak szimplán összefutottak és jól érezték magukat.

A róluk készült fényképen Lindsay kacéran mosolyog, félig eltakarva a száját, Ed pedig a szájára mutat, hogy ő bizony egy szót sem szól. Vajon miféle titokról lehet szó? A színésznő a bulin a Twittert sem hanyagolta el, a fent látható képet poszolta direkt olyan szöveggel, hogy mindenki elkezdhessen kombinálni.

„#www.whatshethinking.com – ez egy jó weboldal ötlet, nem? Nem minden lány szereti tudni!” – írta Lohan a kép mellé.

A színésznő korábbi nyilatkozatában elárulta, hogy nagy Gossip Girl-rajongó, és annyira imádja Chuckot, hogy a barátja akar lenni. Nos, előbb-utóbb kiderül, hogy kap-e szerepet a sorozatban, de ha a lopásügye miatt ismét lecsukják, akkor már úgyis mindegy lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek