Starity

Utálják a férfiak a rövid hajú Emma Watsont

2012. szeptember 04. 22:10   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hermioneként megismert színésznő, a Glamour magazinnak adott interjút, ahol elárulta, miután levágatta barna fürtjeit, nem nyerte el a pasik tetszését, de ő mégis így érezte a legjobban magát.

hirdetés
Utálják a férfiak a rövid hajú Emma Watsont

A Harry Potter-filmekben hosszú hajjal láthattuk Hermione szerepében Emma Watsont, aki több mint egy éve fiúsra vágatta barna fürtjeit. A színésznő a Glamour magazinnak árulta el, hogy a férfiaknak nem jött be ez a haj, viszont ez őt egyáltalán nem érdekli. Gyöngyörű mosolyát mindenhol imádják, de rövidhajas időszakában a pasikat még ez sem hatotta meg.

Ha tudtam volna, örökre rövidet akartam volna. Persze, a férfiak a hosszú hajat szeretik. Minden kétséget kizáróan” – árulta el a 22 éves színésznő, aki elárulta, hogy leginkább fiúkkal volt körülvéve.

„A többség fiú volt, aki körülöttem volt. Azt kérdezték, »miért csináltad ezt a hülyeséget?« És őszintén, nem érdekel, mit mondanak. Sose éreztem magam magabiztosabbnak, mint rövid hajjal. Úgy éreztem, hogy igazán jó a saját bőrömben.”

Természetesen azóta Emmának a haja megnőtt, így a pasik örömére ismét szexin pózolhatott a Glamour-fotózáson, ahol szörmésruhában állt kamerák elé.


Fotó: Glamour

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek