Starity

Ada Nicodemou anya lett

2012. szeptember 06. 20:08   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ada – aki Summer Bay egyik kedvencét, Leah Patterson-Bakert alakítja – a Sydney-ben található St. George Private Hospitalban hozta világra Johnas nevű kisfiát augusztus 22-én.

hirdetés
Ada Nicodemou anya lett

A New Idea magazin jelentette be az örömhírt néhány napja, miszerint Ada Nicodemou és férje, Chrys Xipolitas kisfia, Johnas napvilágot látott. A hírt ivatalosan is megerősítette a színésznő.

Mindketten tanuljuk még a szülőséget. Első látásra beleszerettem. Amikor megláttam, valami ilyesmi volt a reakcióm: Ó, istenem, nem emlékszem a korábbi életemre, nem emlékszem a terhességre sem. Számomra az volt a legjobb pillanat, amikor először felsírt a kicsi. Annyira gyönyörű volt, én is sírtam. Még mindig nem hiszem el, hogy ő a miénk – mesélte boldogan Nicodemou.

A 35 éves sztár terhességéről a rajongók februárban értesülhettek. Ada és férje nem szerették volna megtudni születendő gyermekük nemét, így az számukra is meglepetés volt, de természetesen nagyon boldogok a kis Johnasszal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek