Starity

Börtönbe kerülhet Amanda Bynes

2012. szeptember 06. 18:06   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rács mögé is csukhatják a Miről álmodik a lány? sztárját, akire a cserbenhagyásos gázolások miatt emeltek vádat.

hirdetés
Börtönbe kerülhet Amanda Bynes

Jelenleg nem túl rózsás az egykori nagy kedvenc – ám mára már visszavonult színésznő –, Amanda Bynes helyzete, aki mostanában nem munkájával, hanem zűrös ügyeivel hívja fel magára a figyelmet.

Áprilisban mindenki megdöbbent azon, hogy a 26 éves jókíslánynak tűnő lány ittasan nekiment egy rendőrautónak, ezt követően pedig lecsukták, és bár pár óra múlva óvadék ellenében szabadulhatott a hűvösről, az eset tanulságát nem sikerült levonnia.


Amanda áprilisi rendőrségi fotója

A lány ugyanis pár hónappal később, augusztusban ismét az autójával ütközött, most azonban egy nő kocsijában tett kárt, és mivel a helyszínről – mintha mi sem történt volna – elhajtott, a vétlen sofőr feljelentette őt.

Nagyon úgy tűnik, hogy a hatóságoknak is kezd elegük lenni Amanda viselkedéséből, ugyanis a Los Angeles-i ügyészség vádat emelt a színésznő ellen, így szeptember 27-én jelenése lesz a bíróságon, és az információk alapján akár egy év börtönbüntetésre is számíthat.

Akármi is lesz az ügy kimenetele, Amandának nem ártana néhány gyakorló órát vennie vezetésből, mielőtt ismét balesetet okozna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek