Starity

James Franco miatt vesztette el állását egy egyetemi tanár

2012. szeptember 10. 09:09   |   Szerző: Minimanó94

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

J. A. Santana, a New York-i Egyetem tanára, rossz jegyet adott, a híres színésznek, amiért kirúgták munkahelyéről. Most pedig nemcsak James Francót, hanem az egyetemet is pereli.

hirdetés
James Franco miatt vesztette el állását egy egyetemi tanár

Köztudott, hogy a Pókember-filmekben Tobey Maguire mellett feltűnt és ismértté vált színész, James Franco jelenleg legújabb filmjét, a Spring Breakerst népszerűsíti, – amit a Velencei Filmfesztiválon mutattak be –, továbbá, hogy a forgatások mellett a New York-i Egyetem hallgatója, és diplomát szeretne szerezni a Tisch School of the Arts tanszékén.

Úgy tűnik, ez az álma nem valósulhat meg a közeljövőben, ugyanis rájár a rúd a színészre. Tanára, aki a filmrendezői kurzus professzora, nem bírta tovább elnézni a sztár hanyagságát, aki a kötelező 14 órából mindössze kettőn vett részt, és ha ez még nem lett volna elég, a vizsgájára is felkészületlenül ment el. Így tanára úgy vélte, ezt a teljesítmény csakis kettes érdemjeggyel tudja értékelni, ez viszont nem tetszett a színésznek.

Több nyilatkozatában is elmondta cseppet sem pozitív véleményét professzorról, ennek hatására a férfi elveszítette a munkáját is.

Mindezt talán azért viselte nehezen a színész, mert a legtöbb tanára mindig meg volt elégedve a munkájával, továbbá remek jegyekkel jutalmazták. (Ezzel csak azt is szerették volna eléni, hogy James megemlítse egyetemi tanulmányait nyilatkozataiban, így mégtöbb hírességet invitálva ezzel az egyetemre.)

Sajnálatos módon a professzor úgy döntött, bepereli Francót, ugyanis a férfi meg van róla győződve, hogy csakis a színész mondatai miatt rúgták ki, hiszen korábbi diákjai pozitív véleménnyel voltak róla.

A pletykákhoz a színész még nem fűzött hozzá semmit, de ha valóban bíróságra viszik az ügyet, az nem biztos, hogy jót fog tenni a színésznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek