Starity

Rihanna melleit mutogatja a neten

2012. szeptember 10. 17:05   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna köztudottan a tetoválások szerelmese, így nem volt meglepő, hogy egy újabb rajzot varratott a testére, ám ezúttal elég extrém helyre, a melle alá.

hirdetés
Rihanna melleit mutogatja a neten

Rihanna legutóbbi szerzeménye egy egyiptomi sólyom volt, melyet még júniusban készíttetett. Nem telt el azóta sok idő, most azonban újabb minta került a testére: szeptember 8-án kapták lencsvégre a paparazzók, amint kilép egy londoni tetoválószalonból.

Rihanna számára fontos, hogy a rajz mindenképpen fontos üzenettel szolgáljon: nem volt ez másként most sem, hiszen egy istennőt varratott magára. Az újabb tetoválás apropója egy szörnyű tragédia volt, ugyanis az énekesnő szeretett nagymamája júniusban adta fel a harcot a rákkal szemben. A legújabb tetoválás Gran Gran Dolly tiszteletére készült, amely Íziszt (a nőiesség, a hűség, a varázslás egyiptomi istennője) ábrázolja. Az új minta szokatlan helyen van, ugyanis az énekesnő bordáira került: ezzel pedig megvan Rihanna 18. tetoválása is.

Az ábrával kapcsolatban ezt tweetelte: „... mostmár nemcsak a szívemben kaptál helyet, hanem a szívemen is” – utava ezzel, mennyire szerette nagymamáját.


Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek