Starity

Blake Lively Marchesában ment férjhez

2012. szeptember 11. 18:06   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl Serena van der Woodsene a Chanel és a Gucci-divatház nagykövete is, mégis egy harmadik márkában fogadott örök hűséget szerelmének.

hirdetés
Blake Lively Marchesában ment férjhez

Blake és Ryan esküvője kapcsán rengeteg friss hír lát napvilágot, legyen szó egy-egy újabb híresség gratulációjáról, vagy a lány öltözékének részleteiről. Mivel az egész ceremónia nagyon diszkréten zajlott, így a kíváncsi rajongók epekedve várják az újabb és újabb fejleményeket.

Legutóbb a színésznő menyasszonyi ruhájáról kerültek napvilágra információk, melyek szerint Lively egy olyan Marchesa-darabban vált feleséggé, melyen a selyemtüllöket kézzel redőzték, arany rózsahímzések és kristályok kíséretében. Azonban a brit tervezőpáros itt még nem állt meg, a násznépnek külön selyemruhákat készítettek, kristállyal hímzett részekkel. Ryan tőlük „lemaradva”, Burberryben mondta ki a boldogító igent.

A szertartást Martha Stewart kis csapata segítségével sikerült kivitelezniük, aki megerősítette, hogy a boldog ara Christian Louboutinban tipegett az oltár elé, további részleteket pedig a hölgy magazinjának decemberi számában olvashatunk.

Blake egyébként pár hete az Allure magazin – legújabb számuk szeptember végétől válik elérhetővé az Egyesült Államokban, Livelyvel a borítón –újságírójával is beszélgetett, melyből kiderült, mennyire elégedett életével, s akár több tucat gyermeket is képes lenne világra hozni kedvesének.

„Nagyon nyugodt vagyok, sosem voltam boldogabb életemben. Elhatározás, hogy minden reggel felébredsz, és azt mondod: »nincs oka, hogy ne ma legyen életem legjobb napja«.

„Mindig nagy családot akartam. Oh, 30 gyermeket szeretnék, ha tehetném” – folytatta.

Hogy családalapítással kapcsolatos álma mennyire válik valóra, csak rajtuk múlik, az első fontos lépést már megtették.

Fotók: justjared.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek