Starity

Blake Lively és Ryan Reynolds összeházasodott!

2012. szeptember 10. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg a Gossip Girlben Serena szerelmi élete igen komplikált, addig a való életben nem is alakulhatna csodásabban. Blake és most már hivatalosan is a férjeként említhető Ryan egybekeltek a tegnapi nap folyamán.

hirdetés
Blake Lively és Ryan Reynolds összeházasodott!

Először júliusban pletykálták azt, hogy a két színész, Blake Lively és Ryan Reynolds összeházasodott. A pletykának az alapjára szolgált, hogy a színésznő még 2011 decemberében jelentette ki, hogy készen áll a házasságra és Ryannel szeretne megöregedni, annak ellenére is, ha a férje anyukája nem éppen szívleli.

A tegnapi nap folyamán azonban a Gossip Girl sztárja és Ryan kimondták a boldogító igent Dél-Kaliforniában. Az esküvőt a legnagyobb titokban tartották, ám reggelre minden információ kiszivárgott a szertartásról. Blake barátnője, Florence Welch még három dalt is énekelt az ifjú párnak. A több emeletes tortát pedig Virginiából hozatták. A nagy napon csupán a szűk családi- és baráti kör lehetett ott.

Míg Blake-nek ez volt az első esküvője, addig Ryannek már a második, ám reméljük, hogy egyben utolsó is. Gratulálunk az ifjú párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek