Starity

Debütált a Hooligans új klipje

2012. szeptember 12. 08:08   |   Szerző: Hannahmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A huligánok új klippel lepték meg rajongóikat, ami a Harcra fel! címet kapta, és egy futballstadionban játszódik.

hirdetés
Debütált a Hooligans új klipje

A már 16 éves Hooligans zenekar a hétvégén készült el legújabb klipjével, melynek alapjául szolgáló dalt Ungvári Miklós ezüstérmes cselgáncsozónk már nagyon jól ismeri, hiszen állítólag ezt hallgatta edzései alatt, ebből merített erőt.

A dalszöveget a huligánok gitárosa, Tóth Tibi írta, az Indián által rendezett videoklipet pedig a diósgyőri DVTK stadionban forgatták még májusban. A munka nem volt zökkenőmentes, mivel a stáb attól tartott, a túl hangos zene megzavarja a környéken lakók nyugalmát, de szerencsére nem így történt, így a forgatás gond nélkül zajlott.

„A legújabb dalunk a Diósgyőr himnusza lett. Mivel mi is borsodiak vagyunk, nekik szurkolunk. A forgatás napján is pont meccs volt és szerencsére győztünk is, így a csapatnak nem kellett eljátszania a lelkesedést. Egyébként nagyon szeretünk focimeccsre járni, sörözni és hangosan szurkolni, így történt ez a klipforgatáskor is, szóval a hangulatunk minden szempontból meg volt alapozva ahhoz, hogy egy igazán izgalmas videó készüljön” – nyilatkozta Tóth Tibi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek