Starity

Khloe Kardashian meddőséggel küzd

2012. szeptember 13. 10:10   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian lány és férje már egy erre a problémára szakosodott klinikát is felkeresett. A család bizakodó.

hirdetés
Khloe Kardashian meddőséggel küzd

Khloe Kardashian és kosárlabdázó férje már évek óta boldog házasságban élnek, plusz a Kardashian családba nemrég újabb gyerkőc született, a kis Penelope személyében, így most elérkezettnek érzik az időt ahhoz, hogy ők is gyermeket vállaljanak – azonban kiderült, hogy Khloe medőséggel küzd.

A lány és férje már egy erre szakosodott klinikát is meglátogatott, amit természetesen az egyik Keeping up with the Kardashians részben is láthattunk, azonban kérdéses, hogy sikerül-e megoldani ezt a problémát.

Az ügyről Khloe féltestvére Kendall is nyilatkozott az egyik amerikai magazinnak: „Mindig is szeretett volna gyereket, és látom, hogy milyen csodálatos szülő válna belőle. Nagyon szereti a gyerekeket, rám is rengeteget vigyázott, szinte ő volt a második anyukám – majd bizakodóan hozzátette. – Tudjuk, hogy Istennek terve van, és hamarosan valami jó fog történni velük.”

Reméljük, hogy az ifjú lánynak igaza lesz, és hamarosan bejelenthetjük Khloe várandósságát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek