Starity

Zac Efron büszke a meleg rajongóira

2012. szeptember 13. 12:12   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincsenek előítéletei, csakis a karrierjére koncentrál, hogy minél nagyobb sikereket érhessen el. Meleg rajongótáborára kimondottan büszke.

hirdetés
Zac Efron büszke a meleg rajongóira

Zac Efron keményebben dolgozik, mint valaha. Idén kétszer is sikerült eljutnia a torontoi filmfesztiválra, természetesen két új szerzeményével.

A két film közül a hamarabb bemutatásra kerülő The Paperboy című erotikus thriller kapcsán faggatták a színészt. Ám ezúttal nem a szokványos témákról, hanem a film meleg rendezőjéről kérdezték a 24 éves sztárt.

„Én mindig is úgy tekintettem rá, mint egy zseniális művészre, így vakon bízom benne. Nincsenek előítéleteim, nem is lenne időm erre, én inkább örülök, hogy munkát ajánlott, mert ez nagyszerű dolog a számomra, és így teljes erővel dolgozhatok a karrieremen!” – mesélte a sármos színész.

Természetesen itt nem ért véget a téma, szóba került a meleg rajongótábor is, amiről Zac így mesélt: „Legelőször a High School Musical kapcsán találkoztam meleg rajongókkal. Én nagyon örülök annak, hogy van ilyen rajongói táborom is, és büszke vagyok rájuk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek