Starity

Ismét frizurát újított Vanessa Hudgens

2012. szeptember 14. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves színésznő az utóbbi években elég gyakran látogatja a fodrász szalonokat és előszeretettel vágat magának új frizurákat, főként filmjei kedvéért.

hirdetés
Ismét frizurát újított Vanessa Hudgens
Fotó: Todd Oren/Getty Images

Vanessa Hudgens is előszeretettel újít frizuráján a Gimme Shelter című film óta, azonban az egykori Disney-sztár még nem tart olyan drasztikus váltásoknál, mint például Rihanna, Katy Perry vagy éppen Demi Lovato. Hajszínét nem festette át még se zöldre, se vörösre, se kékre, se szőkére, bár a Spring Breakersben egy szőke parókát azért bevállalt és eddig egyedül csak néhány lila tincset színezett be még a nyáron.

A színésznő haja végre megnőtt és nem kell többé se parókáért, se póthajért nyúlnia, így a minap ellátogatott fodrászához, hogy új fazont vágasson, majd a végeredményt blogján osztotta meg.

„Köszönöm Istenem, hogy újra megnőtt a hajam. Póthajmentes, jee!” – olvasható Vanessa hivatalos oldalán a kép alatti komment.

Miss Hudgens új frizurája egyébként elnyerte a rajongók tetszését, hiszen rengeteg dicsérő hozzászólás olvasható a fotó alatt, melyekben főként a Disney egykori csillagának szépséget taglalják. Azonban a sok kedves bejegyzés mellett olvasható egy, melyben Michael Jacksonhoz hasonlítják Nessát, kissé értelmetlen és sértő módon mindkét fél számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek