Starity

Freddie Highmore lesz Norman Bates

2012. szeptember 15. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az A&E csatorna Psychóhoz készült előzménysorozatához már a fiatal Norman Batest is sikerült megtalálni a Charlie és a csokigyár főszereplője, Freddie Highmore személyében.

hirdetés
Freddie Highmore lesz Norman Bates

Az amerikai A&E csatorna annyira bízik új sorozatában, a Bates Motelben, hogy egyből berendelte a szériát bevezető epizód nélkül, ami nem fordul elő mindennap a televíziózás világában.

A bizalom nem véletlen, hiszen a szereposztás alapján elég ütős programnak ígérkezik. Néhány héttel ezelőtt már kiderült, hogy Norman anyját az Oscar-díjra jelölt Vera Farmiga fogja alakítani, most pedig fény derült a fiatal Batest megformáló színész kilétére is, a Charlie és a csokigyár és az Én, Pán Péter című filmekből ismert Freddie Highmore fog a sorozatgyilkos bőrébe bújni. A sorozat vezető producere Carlton Cuse, aki Emmy-díjat nyert a Losttal, nem kétséges tehát, hogy a széria értő kezekben van.

A forgatási munkálatok októberben kezdődnek, a sorozat premierje 2013-ban várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek