Starity

Megtarthatja nevét a brit One Direction

2012. szeptember 15. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre lezárult a névhasználattal kapcsolatos jogvita a brit és az amerikai One Direction között. A brit fiúcsapat rajongói fellélegezhetnek, kedvenceik megtarthatják a nevüket.

hirdetés
Megtarthatja nevét a brit One Direction

Április elején fordult az amerikai One Direction nevű együttes bírósághoz, mivel nem szerették volna, ha az azonos néven világhírűvé vált brit fiúbanda az Egyesült Államokban is ezt a nevet használja, az amerikaiak ugyanis levédették azt.

A brit fiúk megígérték rajongóiknak, hogy nem változtatják meg nevüket, és nagyjából egy fél évnyi egyezkedés után sikerült pontot tenni a vita végére. A britek megtarthatják a One Direction nevet, míg az amerikaiak Uncharted Shores néven zenélnek tovább.

Az amerikai csapat régi Facebook fiókjukon tették közzé új elérhetőségeiket, valamint kiadtak egy közleményt is: "Minden érintett fél elégedett a megoldással és sok sikert kívánnak egymásnak." Bár konkrét számokról nem nyilatkozott senki sem, valószínű, hogy a brit fiúk főnökének, Simon Cowellnek igen mélyen a zsebébe kellett nyúlnia.

A One Direction második albuma, a Take Me Home november 12-én jelenik meg, az amerikai csapat pedig Uncharted Shores címen nemrég adta ki második albumát, amely valószínűleg az új nevet is ihlette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek