Starity

Betiltották Kate Middleton topless képeit

2012. szeptember 19. 12:12   |   Szerző: CarrieJones

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A párizsi bíróság betiltotta a hercegné félmeztelen képeinek további publikálását, mert az sérti Katalin személyiségi jogait. A fotókat először közlő magazin hatalmas kártérítést fizethet.

hirdetés
Betiltották Kate Middleton topless képeit

A paparazzi fotók Vilmos cambridge-i herceg és felesége, Katalin hercegné franciaországi nyaralásán, Lord Linley (Vilmos egyik unokatestvére) kastélyában készültek, ahol Kate bikinifelső nélkül napozott és férjét kenegette naptejjel. Az egy kilométerről, teleobjektívvel készült képek bejárták a világot, és hatalmas botrányt okoztak, ahogyan előtte Harry herceg pucér billárdozós fényképei.

Vilmosék ügyvédeket fogadtak – úgy vélték, a pletykamagazin átlépett egy bizonyos vörös határvonalat – és azonnal feljelentették a Closer magazint a magánéletük megsértésére hivatkozva. A Párizs közeli Nanterre büntetőbírósága gyorsított eljárásban megtiltotta a Closernek, hogy újra megjelentesse a fényképeket, vagy átadja a publikálási jogot bármilyen lapnak és egyéb felületnek.

Mindezek mellett, kötelezték a lapot, hogy az összes paparazzi felvételt 24 órán belül adják át Katalinnak. A hírek szerint a hercegi pár kártérítési eljárást is indított, így az újság napi tízezer eurós büntetést is fizethet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek