Starity

Botrány! Harry herceg anyaszült meztelenül bulizott Vegasban!

2012. augusztus 22. 11:11   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry herceg sosem a jó magaviseletéről volt ismert, azonban most sor került eddigi legnagyobb botrányára. Pucér képek jelentek meg a királyi sarjról.

hirdetés
Botrány! Harry herceg anyaszült meztelenül bulizott Vegasban!

Rengeteg lehet hallani Harry herceg különféle botrányairól, azonban a legújabb eset túl megy minden eddigin. A TMZ hírportál úgy tudja, a hétvégén Las Vegasban szórakozott, herceghez nem éppen méltó módon, egy csinos hölgy társaságában, és szerencsétlenségére pár kép is készült az esetről.

Ami Vegasban történik, az ott is marad – tartja a mondás. Azonban ez nem minden esetben érvényes, és Harry herceg ezt a saját kárán tanulta meg. Péntek este, a herceg pár barátjával egy vegasi klubba ment szórakozni, majd jópár ital után biliárdozni támadt kedve. Ezzel így nem is lenne semmi baj, ám ő nem a szokásos módon akart játszani. Ellenfele egy fiatal lány volt, akivel mindketten pucérra vetkőztek a játszmához. Pechjére, Harry egyik barátja megörökítette az eseményt, és a képek később az interneten kötöttek ki, ahonnan már szabad útjuk van mindenhová.


Fotók: TMZ

Nem tudjuk, hogy a királyi család hogyan reagált a fiú ballépésre, de gyanítjuk, nem lehetnek túl boldogok, hiszen Harry eddig is sok bosszúságot okozott nekik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek