Starity

Lelepleződött Jennifer Aniston terhessége

2012. szeptember 19. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóbarátok sztárjának feltételezett terhessége időről időre a pletykalapok címlapján szerepel. A sztoriból most egy ásványvízgyártó cég próbál sajátos módon profitálni, ugyanis humoros reklámfilmet készítettek, amelyben Jennifer házába szerelt biztonsági kamerákkal buktatják le a sztár titkos életét.

hirdetés
Lelepleződött Jennifer Aniston terhessége

Miután pár hete újra olyan hírek láttak napvilágot, miszerint Jennifer Aniston terhes, a színésznő egy vicces Smartwater-reklámmal vágott vissza, melynek elején Ryan Seacrest úgy konferálja fel a felvételt, mintha Aniston otthonának kiszivárogtatott biztonsági felvételei lennének, s így betekintést nyerhetnénk a Jóbarátok sztárjának életébe.

A szürreális kisfilmben eleinte hasleszorítóval titkolja, hogy áldott állapotban van, majd a későbbi képkockákon az ismert tévés, Jimmy Kimmel is feltűnik, mint Jennifer egyik fia a földönkívüli öccse kíséretében. A főszereplő a reklám végén megszabadul a Jóbarátokban megszokott Rachel Green-es frizurájától, hogy felfedje „igazi”, két oldalra rögzített göndör haját.

A reklámkampány valószínűleg nagy sikert fog aratni, hiszen a videóban végig kiemelt figyelmet kap az általa reklámozott víz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek