Starity

Új klippel rukkolt elő Bruno Mars

2012. szeptember 19. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rég hallatott már magáról az énekes, most azonban megjelent új klipje, ami igaz nem egy hivatalos kisfilm, de egy örömhírt is megosztott, miszerint végre elkészült második stúdióalbuma.

hirdetés
Új klippel rukkolt elő Bruno Mars

Bruno Mars legutóbbi saját videoklipje a Hajnalhasadás első részének egyik betétdalához, az It Will Rain-hez készült el lassan egy éve, majd közreműködött Snoop Dogg és Wiz Khalifa Young, Wild and Free című dalában, legutóbb pedig Lil Wayne-el készítette el a Mirrort, ami több, mint fél éve jelent meg. Az énekes azóta nem hallatott magáról, mivel gőzerővel dolgozott második stúdióalbumán, aminek munkálatai immár végre befejeződtek.

Az örömhírt hivatalos Facebook-oldalán közölte rajongóival Bruno, emellett pedig megosztott egy videoklipet is, ami bár nem egy hivatalos kisfilm és nem is az egyik dalához készült, ráadásul nem is ő énekel benne, de a Funny or Die nevezetű oldal kérésére Nina Dobrev és Nick Braun után a sármos énekes is szerepet vállalt az egyik videójukban.

A dal címe Whatta Man, ami magyarul annyit tesz, hogy Micsoda férfi. A klip rendezője Ryan Perez, producere Betsy Koch és Bruno mellett feltűnik még Mallika Sherawat, Kathryn Burns, Nick Corirossi, Avin Das, Parker Seaman és Juliet Seniff is, a vizuális effektekteket pedig Andy Maxwellnek köszönhetjük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek