Starity

VV Éva leáll a piával és megcsináltatja mellét

2012. szeptember 20. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új életet akar kezdeni a botrányhősnőként elhíresült egykori villalakó. Közel 400 köbcentis, csepp alakú implantátumokkal tuningolja fel testét, az alkoholról pedig végleg leáll.

hirdetés
VV Éva leáll a piával és megcsináltatja mellét
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Bár kockázatos lenne alkoholos befolyásoltság alatt kés alá feküdni, Baukó „botrányhősnő” Éva nem csak a műtéti kockázatok miatt hagy fel az italozással. Elhatározta, hogy nem nyúl többet az alkoholhoz, és valaki mégis részegen látná valahol, annak felajánl egy wellness hétvégét.

Plasztikai sebésze, dr. Tizedes György elárulta, holnap bepróbálkozik Évánál egy alkoholszondával. „A műtét előtt megkérem Évát, hogy fújjon meg egy szondát. Való igaz, ha egy páciens alkoholos állapotban fekszik a műtőasztalra, az növeli a rizikófaktort, de Éva esetében nem a bizalmatlanság a motiváció” – mondta mosolyogva a Borsnak.

Az állítólag egy hónapja teljesen tiszta Éva egyáltalán nem találja sértőnek, orvosa tervét, sőt örül, hogy van, aki veszi a bátorságot, és szondát tesz a szájába, ugyanis az eredmény előre borítékolható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek