Starity

Demi Lovato koppintja Hayley Williamst?

2012. szeptember 21. 10:10   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Régóta tartja lázban a Paramore-rajongókat az a kérdés, hogy Demi Lovato valóban utánozza-e Hayley Williamst?

hirdetés
Demi Lovato koppintja Hayley Williamst?

Sok sztárt vádoltak már meg, hogy másokat utánoz. Nemrég Jessie J-t vádolták plágiummal, de rajta kívül még rengeteg sztár keveredett hasonló vádaskodásokba. A legnagyobb visszhangot talán Lady Gaga okozta, aki polgárpukkasztó ötleteit rendre Madonna repertoárjából merítette.

A sokak által kedvelt, éppen az amerikai X-Faktorban mentorkodó Demi Lovato még nem keveredett hasonló botrányba, de az internet régóta attól hangos, hogy nagy hasonlóságot lehet felfedezni közte és a Paramore énekesnője között.


Demi Lovato Don't Forget és a paramore riot! nevű album boítója.

A közismert videomegosztó csatornán rengeteg összehasonlító video található róluk, amelyben képek, és klipek közötti hasonlóságot elemeznek. A Paramore hivatalos oldalán egy fórumot is indítottak a felháborodott rajongók ezzel kapcsolatban.

Demi Lovato saját bevallása szerint, imádja a Paramore-t, de talán túlságosan is: a Grace klinikában való munkája alatt éppen egy Hayley nevű lányt játszott el.

Nos, nem gondoljuk, hogy Demi Lovato egy másik énekesnőt majmolna, sokkal inkább arról van szó, hogy a grafikusok és a fotósok azonos trendeket követnek, így lehet az, hogy ugyanúgy pózolnak egy-egy képen, de ennél több nincs az egész mögött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek