Starity

Az X Factor versenyzője megsiratta Demi Lovatót

2012. szeptember 16. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 12-én debütált az amerikai X Factor második évadja, ami rögtön egy drámai jelenettel végződött. Demi Lovato könnyekben tört ki, az egyik lány érzelmes történetén és fellépésén.

hirdetés
Az X Factor versenyzője megsiratta Demi Lovatót

A Rochesterből származó 19 éves Jillian Jensen hatalmas mosollyal üdvözölte a mentorokat, Lovatóval pedig azonnal kötelék alakult ki köztük, miután azt mondta, hogy egyfajta rajongója az énekesnőnek. A mosoly azonban gyorsan eltűnt, amint megosztotta történetét azzal kapcsolatban, hogy súlyosan terrorizálták a középiskolában. Könnyek között köszönte meg Deminek azt, hogy annyi mindent tett a bántalmazások elleni kampányokért.

Az érzelmek túláradása a színpadon is folytatódott: Jensen Jessie J „Who you are” című dalával lépett színpadra. Miközben a lány énekelt, Lovato megjegyezte mentortársának, Britney Spearsnek, hogy: „Érezhető a fájdalom.” Meglepő módon, még a jéghideg mentor, Simon Cowell is meghatódott, és később elmondta: „Elvesztem. Még soha nem fordult elő ilyen az életemben.”

Az előadás és a közönség álló ovációja után Demi letörölte könnyeit, és felsétált a színpadra, hogy megölelje a síró Jilliant és elmondja neki: „Minden rendben. Pontosan tudom min mentél keresztül. De én túljutottam rajta, és tudom, hogy te is képes vagy rá. Nagyon erős vagy. Ez pedig csodálatos volt, elképesztően csodálatos.” Jensen mindenkit lenyűgözött, Simon az előadását hihetetlennek nevezte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek