Starity

VV Giginek elege lett az ismertségből

2012. szeptember 21. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Drámai bejelentéssel köszöntötte Gigi a rajongóit Facebookon. Az egykori villalakó megunta a celeblétet és többet nem kér belőle.

hirdetés
VV Giginek elege lett az ismertségből

Rácz Ildikó, ismertebb nevén VV Gigi valósággal sokkolta rajongóit, amikor kiírta magából a Facebookon, mi is nyomja a lelkét. Az egykori villalakó nem érzi magát celebnek, és nem szeretne továbbra is a médiában szerepelni. Bár korábban vágyott a hírnévre, ma már csak nyűg számára, úgy gondolja civilként boldogabb életet élhet, ami nem is csoda, hiszen a média nem egyszer hozta kellemetlen helyzetbe.

„Szia kedves mindenki! nagyon sokat gondolkodtam erről a rajongói oldalamról/akinek nem tiszta én VV Gigi Rácz Ildikó személyesen csinálom/, arra jutottam hogy már nem sok értelme van annak hogy tovább vigyem, tudom sokatokban megfordul a kérdés hogy miért, a válasz egyszerre egyszerű és komplikált: nem érzem magamat ”sztárnak„„celebnek” pláne hogy nem szeretnék a médiában szerepelni, szeretlek titeket, mert a világ legkedvesebb rajongói vagytok, és leírhatatlan sok szeretetet kaptam tőletek a nehéz napjaimon, de már úgy érzem nem tudok nektek adni többet , magamból....hiszen élem az életem, csinálom a terveimet, hanyagolom a szereplést. Ezért úgy döntöttem hamarosan „megszüntetem” és a Bécire bízom a sorsát ennek az oldalnak, persze ez nem azt jelenti ha lesz valami nagy dolog nem írom ki és nem tudatom veletek,de ez a korszak lezárult számomra, a sok pozitív mellett sok negatív is ért, hol magamnak hol a sorsnak köszönhetően, amikkel/akikkel eleget viaskodtam , elég volt, szeretek mosolyogni és élni....”írta Gigi, aki még hozzátette, hogy a napokban még írni fog pár sort, de hamarosan bejelenti, hogy vége.

Gigi egyébként tánccal és levegőakrobatikával foglalkozik, mellette sminkelést és nyelvet tanul.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek