Starity

Miley Cyrus exe megnősült

2012. szeptember 24. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus egyelőre halasztgatja esküvőjét, egykori barátja, Justin Gaston viszont a hétvégén privát szertartás keretében mondta ki a boldogító igent.

hirdetés
Miley Cyrus exe megnősült

Miley Cyrus egyáltalán nem siet az oltár elé, mert állítása szerint barátjával, Liam Hemsworth színésszel máris úgy élnek, mint a házasok. Elképzelhető azonban, hogy hamarosan meggondolja magát, hiszen egykori kedvese, Justin Gaston szombaton privát ceremónia keretében összeházasodott Melissa Ordway színésznővel, a georgiai Atlantában.

A ceremónia után a 29 éves Melissa boldogan csiripelte Twitterjén „Köszönöm mindenkinek a kedves üzeneteket! Nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy házas vagyok! Micsoda fantasztikus hétvége, sok baráttal és a családdal!”

Miley 16, Justin pedig 20 éves volt, amikor 2009. júniusában, 9 hónapnyi együttjárás után szakítottak, közvetlenül azelőtt, hogy a tinisztár Az utolsó dal című film forgatásába kezdett. Apró érdekesség, hogy ebben a filmben Melissa is szerepelt, melynek forgatásán Miley és Liam egymásba szerettek. Kicsi a világ, főleg Hollywoodban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek