Starity

Megszületett Meisa Kuroki első gyermeke

2012. szeptember 25. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meisa Kuroki élete legszebb korszakában van. Karrierje felfelé ível, 2013 több filmben és sorozatban is játszik. Ráadásul szeptember 23-án megszületett a kislánya is!

hirdetés
Megszületett Meisa Kuroki első gyermeke

Az ifjú japán színésznőt, énekesnőt és modellt igen sok támadás éri mostanában. Először úgy gondolták, hogy csupán érdekházasságban él Akanishi Jinnel, ám a pár csak annyit mondott, hogy nagyon boldogok együtt és nem foglalkoznak a pletykákkal. Nem sokkal később előkerültek Mei féltett tavalyi képei, amin nem az akkori párjával, Kamui Kobayashival látható, hanem egy japán színésszel. Így sokan megcsalással vádolták. Viszont, még a mai napig nem tudjuk, hogy a képeken valójában Meisa van-e vagy valaki más.

Most, viszont az ifjú pár biztosan nem a pletykákkal fog foglalkozni az elkövetkezendő pár hónapban. Hiszen 2012. szeptember 23-án a Kuroki–Akanishi család legkisebb gyönyörűsége megszületett. A 24 éves színésznő ezen a napon adott életet első lánygyermekének.

Meisa és Jin is nyilatkozott a médiának kislányuk születéséről: „Annyi hónap után, ami bár nagyon hamar elment, de végre megérkezett az életünkbe első kislányunk. Reméljük, hogy sikerül beilleszkednie, mi mindig támogatni fogjuk őt. Köszönjük Istennek, hogy épségben, egészségben megszületett ez a kis csöppség. Egy igazi csoda.”

A pár nem sok információt árult el, így még a kislány nevét sem tudjuk. Az viszont biztos, hogy a boldog apuka végig a korteremben támogatta és biztatta Meisát. Ezúton is gratulálunk a kis Akanishihez!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek