Starity

Liam Payne szakított barátnőjével

2012. szeptember 26. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam Payne és Danielle Peazer útjai különváltak. Bár a táncoslány az elmúlt időszakban rengeteg fenyegetést kapott az őrült rajongóktól, kapcsolatuknak mégis a távolság vetett véget.

hirdetés
Liam Payne szakított barátnőjével

A nyáron még eljegyzésről pletykáltak, mára azonban az angol Mirror címlapon hozta le a hírt, hogy a One Direction egyik tagja, Liam Payne szakított barátnőjével, Danielle Peazerrel, akivel két éve, az angol X-Faktorban találkozott.

Danielle rengeteg fenyegetést kapott a fiú megszállott rajongóitól, közülük többen a halálát is kívánták, ám a szakítás oka mégsem ez volt, Liam barátai szerint a sztár szoros időbeosztása tette lehetetlenné a kapcsolat folytatását.

„Az elmúlt néhány napban szakítottak, mert egyre és egyre bonyolultabb lett fenntartani a kapcsolatot úgy, hogy Liam egyre és egyre több időt van távol. Az elmúlt hónapokban alig láthatta Danielle-t, és a csapat jövőre világturnéra indul, úgyhogy ez csak még nehezebbé vált. Befejezték a dolgot, de Liam reméli, hogy jó viszonyban maradnak. Ő volt élete első igaz szerelme.”

Valószínűleg a bandán belül is nagy port fog felkavarni a szakítás híre, hiszen Danielle nagyon jó barátnője Eleanor Caldernek, Louis Tomlinson kedvesének is, így nemcsak Liamnak fog hiányozni a mindig mosolygós táncoslány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek